Ett skepp kommer lastat...

Torsdag morgon, det plingar i klockan och in kommer mannen från DHL med ett stort paket. 
 
Man blir som ett barn på julafton var gång man får leveranser, som tur är får vi leveranser flera gånger i veckan vilket innebär julafton flera gånger i veckan med :-) 
Idag kom 1 av 2 kolli med spännande saker. Vi börjar med de praktiska: 
 
Till vänster; En aktivitetsleksak för vagnen, låt ditt barn köra "bilen" medan ni är ute på en promenad. Ratt, nyckel, växelspak, blinkers och andra aktiviteter som gör att det är ditt barn som kör. Både ljus och ljudeffekter, lågt ljud så musiken och ljudeffekterna hörs inte till grannkommunen när denna fantastiska bil är startad. Kostar 299 kr, finns just nu endast i butik men kommer inom kort även till vår webshop! 
Till höger, En organizer på en helt ny nivå! En behållare på utsidan för våtservetter, så du öppnar den blå luckan och smidigt kan ta en våtservett utan att behöva kladda ner hela skötväskan vid behov. På ovansidan finns ett fack med skyddande silikonfodral för din mobil, du kan självklart använda mobilen genom detta skydd utan att behöva ta ut den ur fodralet. Inuti finns det 3 rymliga fack som du bara genom kardborre kan göra om till två fack eller ett stort, beroende vad du har för behov för stunden. Denna otroliga organizer från Munchkin fäster du på handtaget på din vagn med kardborre, passar alla vagnar och är enkel att knäppa av och göra fästanordningen till ett handtag och bära med sig. 329 kr, finns just nu endast i butik, även den kommer inom kort till webshoppen. 
 
Dags för dop eller babyshower? Vi fick idag äran att få hem musen Maiya och elefanten Alvin, gudomligt söta kompisar och välanpassade för de mindre barnen, (självklart även för de lite större). Dessa underbaringar är en bitleksak tillverkat i 100% giftfritt naturgummi som är otroligt hållbart, all färg är målad med soja färg så även den är giftfri, perfekt att tugga på när tänderna är på väg. Liksom de andra produkterna så finns dessa endast i butik men dyrker snart upp på webshoppen med. För 159 kr blir denna din nya familjemedlem! 
 
Sist men definitivt inte minst har vi nya produkter från våra storsäljare; Twistshake! 2-pack nappar i rosa/lila, grön/blå och svart/vit finns i båda storlekar, 0-6 mån och 6+ månader. Nappen har supermjukt silikon som minimerar tryck mot tänder, gom och tandkött, enkel för även de mindre att greppa och har ergonomisk passform, självklart BPA fri, som alla twistshakes produkter. 
Vi fick även in en ny sorts napp till Twistshake flaskorna, en napp med samma form som på pipmuggarna, i mjukt silikon och spillfri! Både napp och dinapp kostar 79 kr och lika som allt annat i detta inlägget så finns dessa endast i butik men dyker upp i webshoppen innan veckans slut! :-) 
 
Vad sägs om en tävling, har ni några förslag? 
skriv i kommentarerna här eller på facebook så dyker det även inom kort upp en tävling ;-) 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Fröken Rödlök:

Vad roligt med paket - speciellt när det är så fina saker så förstår jag att ni gillar det =)

OM DU VILL BLI VECKANS BLOGG, SÅ KIKA GÄRNA IN HOS MIG!

Kommentera här: